Verhuizen

Dag allemaal,
Wederom weer even een tijd stil geweest op de blog, maar niet stil gezeten.
Inmiddels zijn we de corona periode voorbij, corona zal altijd onderdeel van ons leven blijven, maar niet op de manier zoals het de afgelopen 2 jaar heeft gedaan.
We hebben veel geleerd en ontdekt in die periode en daar zijn (gelukkig) nieuwe richtlijnen uit gekomen.
Fijn dat we dat een beetje kunnen gaan afsluiten.

Ondertussen ook nieuws privé:
Na 14 jaar in Noord-Holland gewoond te hebben gaan wij verhuizen naar mijn roots. We hebben een huis kunnen kopen in Elburg, een pittoresk stadje op de rand van de Veluwe ( vlakbij mijn geboorteplek). Hier zijn we onwijs blij mee en dit houdt dan ook in dat ik wel weer een nieuw netwerk moet gaan creëren voor CuraPersona, dat zal wel even weer een uitdaging zijn, dacht ik. Maar uiteindelijk viel dit reuze mee!

Nu een jaar na de verhuizing heb ik al meerdere opdrachten mogen vervullen, met en zonder tussenkomst van bureaus, wat het afwisselend maakt. En is mijn netwerk alweer een stukje meer uitgebreid.
Op de veluwe wonen is wel weer even wennen, andere mentaliteit en de verschillende dialecten.
Maar ook daar wel je wel weer aan, wel moet ik er op letten dat ik niet meega in het dialect, ten eerste omdat ik het niet kan en het dus ook voor geen meter klinkt en ten tweede wil ik gewoon ABN praten omdat dat het meest verstaanbaar is voor een ieder.
Ach ja zo moet je altijd wennen aan nieuwe dingen.... Als je je maar in je achter hoofd houdt dat uiteindelijk alles goed komt.

Ik hoop jullie gauw weer een bericht te schrijven.
Tot Horens!